GEBR. DE JONGH B.V.

Transportbedrijf

Disclaimer

De informatie op deze website is met uiterste zorg samengesteld en wordt voortdurend onderhouden door Gebr. de Jongh. Er kan geen garantie worden gegeven met betrekking tot de juistheid en/of volledigheid van de informatie op deze website en daarom kunnen er geen rechten worden ontleend aan de informatie op deze website. Gebr. de Jongh is in geen geval aansprakelijk voor schade, van welke aard dan ook, als gevolg van het gebruik van deze website of als gevolg van of in verband met het gebruik van de informatie op deze website. Ook aan de beschikbaarheid of voor schade als gevolg van het niet-beschikbaar zijn van deze website, is Gebr. de Jongh in geen geval aansprakelijk. 

De website van Gebr. de Jongh bevat verwijzingen en / of hyperlinks naar websites van derden. Deze verwijzingen en hyperlinks zijn opgenomen ter behoeve van informatie en is in goed vertrouwen geselecteerd door Gebr. de Jongh. In geen geval geeft Gebr. de Jongh garantie en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid met betrekking tot de inhoud, het gebruik en de beschikbaarheid van dergelijke websites.

Alle intellectuele eigendomsrechten, waaronder (maar niet beperkt tot), auteursrechten, merkrechten en databankrechten, op de informatie, tekst, afbeeldingen, logo’s, foto’s en illustraties op deze website en op de lay-out en vormgeving van zijn eigendom van Gebr. de Jongh.